IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 The Basics

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Echo
Admin
avatar

Aantal berichten :
67

Level :
10

Pokébucks
370


BerichtOnderwerp: The Basics   za aug 22, 2015 4:05 pm

In Character
Please read!~ First Things First ~

Kyushu is een forum RPG, wat inhoudt dat je jouw personage bespeeld door middel van geschreven verhaaltjes. Op Kyushu is je personage een Pokémon in de Pokémon Mystery Dungeon wereld. In tegenstelling tot de games, echter, is je personage altijd een Pokémon en niet een mens dat er in een is veranderd.

Je mag zelf beslissen wat je met je Pokémon doet qua persoonlijkheid en uiterlijk, bijvoorbeeld kleine verkleuringen of andere lichte aanpassingen, zolang je het maar realistisch houdt. Een Vaporeon heeft bijvoorbeeld niet plotseling twee gigantische hoorns of vleugels.

Shinies komen voor op Kyushu, maar mogen niet zomaar bespeeld worden, aangezien ze nauwelijks voor komen. Om het voor iedereen eerlijk te houden, zal er eens in de zoveel tijd een loting gehouden worden, waarbij het bespelen van een shiny de 'prijs' zal zijn. Dit mag zowel een nieuw account zijn, als een al bestaand account.~ How to Start ~

Voordat je kan beginnen met spelen op Kyushu, zijn er een paar dingen die je eerst nog moet doen.

Als eerste stap vul je bij Settings de benodigde informatie in. Informatie over jezelf hoef je niet verplicht in te vullen, maar informatie over je Pokémon wel.

Als je klaar bent met het invullen van je profiel, maak je een Karakter Kaart aan, met daarin nogmaals wat informatie over je Pokémon. Nadat deze is goedgekeurd, kan je de RPG in.Two Towns

Zoals je waarschijnlijk wel gezien hebt, heeft Kyushu twee hoofdsteden; Kasai en Tokai. Tussen deze twee steden is al jaren lang een rivaliteit gaande, waarbij ze constant proberen om te bewijzen welke stad nou eigenlijk de beste is. Op het moment dat je besluit om je Pokémon in de ene stad te laten wonen, teken je als het ware een oorlogsverdrag tegen de andere stad.

Op het moment dat je voor Kasai kiest, kies je voor nieuwsgierigheid, voor het ontdekken van nieuwe dingen.

Op het moment dat je voor Tokai kiest, kies je voor behulpzaamheid, voor het beschermen van anderen.

Meer informatie over deze 'oorlog' is in dit topic te lezen.~Jobs~

Net zoals in de Pokémon Mystery Dungeon Games, zijn er ook verschillende soorten beroepen die je Pokémon kan hebben. Er zijn drie dingen waar je uit kan kiezen: Explorer, Rescuer en Rogue.

Alhoewel het niet uit maakt welk beroep je hebt als je aan een Mission begint, zitten er alsnog verschillen tussen. Het eerste verschil ligt in de doelen. Een Explorer wil dingen ontdekken, een Rescuer wil Pokémon redden en een Rogue wil Outlaws opsporen en inrekenen.

Ook ligt er een verschil tussen welke beroepen er in welke stad het meest uitgeoefend worden. In Kasai legt men de focus op het verkennen van Kyushu. Hier wonen de meeste Explorers. In Tokai leggen ze de focus op het redden en beschermen van Pokémon. Hier wonen de meeste Rescuers. Rogues hebben geen specifieke woonplaats. Ze gaan en staan waar ze willen, ze geven meer om zichzelf dan om het verkennen van Kyushu of het beschermen van anderen.

Alhoewel er een voorkeur is wat betreft woonplaats, ben je natuurlijk geheel vrij om zelf te kiezen waar je Pokémon leeft.

Het laatste verschil zit in de Mission Bonus die je Pokémon krijgt. Rescuers krijgen een kleine bonus als ze een Mission voltooien waarbij ze een Pokémon moeten redden, Explorers krijgen een kleine bonus bij een Escort Mission of een Exploration en Rogues krijgen een kleine bonus als ze een Outlaw Mission voltooien.~ Moves ~

Op Kyushu is je Pokémon enkel in staat om de aanvallen te kunnen uitvoeren die zijn huidige level toe staat. Om te controleren welke aanvallen je Pokémon kan, kan je het beste Serebii, Bulbapedia of Smogon gebruiken. Wij houden op het moment de Pokémon OR/AS Pokédex aan.

TMs, HMs en Move Tutors kunnen geleerd worden, maar deze kunnen enkel in de Move Shop gekocht worden.

Egg Moves kunnen ook geleerd worden, maar hier mag je Pokémon er maximaal 2 van hebben. Ook mag je Pokémon deze enkel geleerd hebben voordat je begint. Als je karakterkaart af en geaccepteerd is, zijn deze dus niet meer bij te leren.~ Items ~

Items zijn niet 'random' in de RPG te vinden. Ze zijn enkel te verkrijgen door missies te voltooien of door ze in Shops te kopen. Er zijn meerdere Items die wel in de Games voor komen maar niet hier in de RPG, of ze hebben een ander effect.~ Levels & Evolving ~

Kyushu werkt met levels. Je Pokémon heeft echter niet zomaar
'poef' uit het niets een level er bij. Levels zijn te verkrijgen in de Dojo, waar je tegen een kleine vergoeding je Pokémon kan trainen. Het maximale level waarmee je mag beginnen is level 16.

Pokémon zijn in staat om te evolueren, maar pas als ze bij een speciale plek langs zijn geweest. Als ze het speciale bronwater drinken, kunnen ze echter nog steeds enkel evolueren als ze het benodigde level of het correcte evolutie item in hun inventory hebben. Je bent vervolgens vrij om zelf in de RPG uit te schrijven hoe en wanneer je Pokémon evolueert.

Mega Evolution is op het moment nog niet mogelijk.~ Money ~

Op Kyushu is vrijwel niets gratis. Als je een Item wil kopen of je Pokémon een Level omhoog wil laten gaan, dan zul je deze met Poké moeten betalen. Dit is gelukkig niet al te moeilijk te verkrijgen, Poké krijg je namelijk bij elke post in het RPG gedeelte en bij het voltooien van een Mission.~ Ranks & Missions ~

Net zoals in de games, is het mogelijk om verschillende rangen te behalen. Er zijn in totaal acht verschillende rangen die behaald kunnen worden. Als je genoeg Rank Points hebt verzameld, ook wel RP, kan je in rang omhoog gaan. Deze Rank Points zijn te verzamelen door middel van het voltooien van Missions. In dit topic zal het verder uit worden gelegd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Basics
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: GENERAL :: Game Rules-