Kyushu
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexZoekenLaatste afbeeldingenMissions & Ranks Missionboard2RegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel
 

 Missions & Ranks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Echo
Admin
Echo

Aantal berichten :
67

Level :
10

Pokébucks
370


Missions & Ranks Empty
BerichtOnderwerp: Missions & Ranks   Missions & Ranks Emptyza aug 22, 2015 11:01 pm

Missions & Ranks!
All you need to know!


Net zoals in de games, is het mogelijk om verschillende rangen te behalen. Er zijn in totaal acht verschillende rangen die behaald kunnen worden. Als je genoeg Rank Points hebt verzameld, ook wel RP, kan je in rang omhoog gaan.
  
Rank NaamNeeded RP
Normal Rank0 RP
Bronze Rank100 RP
Silver Rank250 RP
Gold Rank600 RP
Diamond Rank1500 RP
Super Rank3800 RP
Ultra Rank9600 RP
Master Rank30000 RP
Rank Points zijn te verkrijgen door Missions te voltooien. Op het moment dat je in rang omhoog gaat, behoudt je natuurlijk de punten die je al verzameld hebt. Als je bijvoorbeeld van Normal naar Bronze gaat, dan heb je 100/250 benodigde punten al behaald.

Hoeveel Rank Points je krijgt bij het voltooien van een Mission, hangt af van de moeilijkheidsgraad van de Mission en eventuele extra eisen waar aan voldaan moet worden. Extra eisen zijn bijvoorbeeld een bepaald woorden aantal per post, het hebben van een specifiek item in je inventory of het hebben van een teamgenoot.

Mission DifficultyRP Gained
E10 RP
D25 RP
C50 RP
B100 RP
A150 RP
S250 RP
300 RP
Aangezien je voor een Mission met een hogere moeilijkheidsgraad meer punten krijgt, is het zo dat je een bepaalde rang moet hebben om een Mission te kunnen doen. Hier onder is zichtbaar welke rang je minimaal moet hebben om een Mission te willen doen.


Mission RankMinimal Rank
ENormal Rank
DNormal Rank
CBronze Rank
BSilver Rank
AGold Rank
SDiamond Rank
Ultra Rank
Om een Mission te kunnen doen, ga je naar het Mission Board. Hier kan je een van de Missions aannemen, indien je natuurlijk voldoet aan de voorwaarden om de Mission te kunnen doen. Het is vervolgens de bedoeling dat je een topic aanmaakt op het correcte forum, met [Mission] in de titel om aan te geven dat het een Mission topic is. Nadat je de Mission volbracht hebt, is het de bedoeling dat je op de 'report' button klikt om ons te laten weten dat je klaar bent. Nadat je missie is nagekeken en goedgekeurd, kan je de beloning ophalen bij het Mission Board. Nadat een Mission helemaal voltooid is, zal er meteen een nieuwe voor in de plaats komen.

Er zijn twee soorten Missions op Kyushu. Town Missions en Dungeon Missions. Town Missions zijn dan ook weer verdeeld in twee categoriën: Kasai Missions en Tokai Missions. Deze Missions vinden meestal plaats in de steden, terwijl Dungeon Missions plaats vinden in de Dungeon gebieden. Town Missions komen minder vaak voor, maar zijn vaak wel toegankelijk voor meerdere Teams tegelijk. Vaak is het het helpen van de inwoners of de shop owners, of bijvoorbeeld het herstellen van een gebouw.

Aan het eind van een Mission krijg je een beloning voor al je harde werk. Dit kan een Item zijn, een Treasure Chest of gewoon wat Poké. Als je samen met Teamleden de Mission hebt volbracht, krijg je een kleine Poké bonus.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Missions & Ranks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: GENERAL :: Game Rules-