Kyushu
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexZoekenLaatste afbeeldingenGood mythical morning. Missionboard2RegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel
 

 Good mythical morning.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cerice
Admin
Cerice

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :
Good mythical morning. PurpleJewel


Good mythical morning. Empty
BerichtOnderwerp: Good mythical morning.   Good mythical morning. Emptyzo sep 20, 2015 1:29 am


Good mythical morning.
Vermoeid liet Cerice zich vallen op een zitplaats bij het Tokai Plaza. Ze had de nacht slecht geslapen. De reden was waarschijnlijk het gebrek aan een goed huis, want voorheen had ze wel altijd in een normaal bed geslapen. Het was zo vreemd om plotseling te moeten leven als een soort zwerver. Ze had geen geld, geen huis en dus geen bed, en in Tokai zelfs geen vrienden. Contact leggen bleek een moeilijker taak dan verwacht. Al met al was het leven een stuk zwaarder geworden sinds ze haar niet meer wilden hebben in Kasai. Er was slechts één voordeel: ze had nog niets gestolen. Tenminste, nog niks belangrijks. Oké, ze had nog niets gestolen wat niet makkelijk terug te brengen was, maar ze had in elk geval nog geen slechte reputatie hier. Ze was de Pokémon van Kasai erg dankbaar dat ze niet aan Tokai hadden doorverteld dat Cerice nogal de neiging had om andermans spullen te pakken. Het was ook wel logisch, want ze deed het niet expres. Je moest wel heel gemeen zijn om haar dan van diefstal te beschuldigen, want ze stal die spullen helemaal niet.

De ochtend was nog vrij jong, maar al veel Pokémon waren onderweg. Of ze missies gingen doen of hun gewone dagelijkse boodschappen deden wist Cerice natuurlijk niet. Ze liet haar ogen over de Pokémon die voorbij kwamen glijden, er niet bij stilstaand dat het vreemd was om anderen aan te staren. Ook het feit dat ze er bij lag als een zwerver kwam niet in haar op. Als anderen medelijden met haar kregen wist ze niet wat ze moest doen. Dat was ook eigenlijk helemaal niet haar bedoeling. Ze lag hier alleen maar omdat ze wakker genoeg wilde worden om een volgende missie uit te zoeken en uit te voeren. Helaas leek het er op dat wakker worden nog even zou duren, want ze gaapte uitgebreid.

Terug naar boven Ga naar beneden
Wattson

Wattson

Aantal berichten :
9

Level :
10

Pokébucks
30

Held Item :
-


Good mythical morning. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good mythical morning.   Good mythical morning. Emptyzo sep 20, 2015 5:13 pm


Een sneeuwwitte envelop, compleet met postzegels en een in zeer klein handschrift neergekrabbeld adres, wankelde over de straten. Of nou ja, technisch gezien was het Wattson die over de straten heen en weer zwenkte met de voor hem nogal grote brief in zijn voorpootjes, maar dat zagen de voorbijgangers niet. Het was erg lastig voor de kleine Joltik om rechtdoor te blijven lopen omdat het stuk papier alle kanten op zwenkte en hij steeds enkele haastige stappen opzij moest doen om ervoor te zorgen dat hij en de brief in evenwicht zouden blijven en niet op de grond vielen. Met een gezichtsuitdrukking die zijn uiterste concentratie weergaf, trippelde Wattson verder. Hij was niet gewend om op twee pootjes te staan behalve als hij iets met zijn voorpoten moest doen, en als hij dat moest doen, zat hij, of stond hij in ieder geval stil.

Stuur een berichtje zodra je aangekomen bent, had zijn moeder hem gezegd. Het had Wattson een kleine moeite geleken, maar blijkbaar verkochten ze in Tokai geen briefpapier in kleine formaten, en waren de scharen ook veel te groot om een vel in kleinere stukken te knippen. Bovendien was de jonge Joltik erachter gekomen dat hij geen idee had waar het postkantoor was en was hij daardoor gedwongen gewoon maar op pad te gaan en te hopen dat hij het gebouw tegen het lijf zou lopen. Tot nu was dat echter nog niet gebeurd, en Wattson begon het gevoel te krijgen dat het binnenkort niet gebeuren zou ook. Op het Town Plaza hield hij stil, zoveel mogelijk uit de buurt blijvend van de rondlopende Pokémon zodat die zijn brief niet vies zouden maken door er per ongeluk op te stappen. Vertwijfeld maar hoopvol keek de Joltik om zich heen, zoekend naar het gebouw waar hij zijn veel te grote, veel te zware brief af kon leveren. Toen dat ook niets opleverde, besloot hij het anders aan te pakken. Zijn brief zo goed mogelijk boven zijn hoofd balancerend, wankelde Wattson op de dichtstbijzijnde niet-bewegende Pokémon af. "Hallo!" Begon hij vrolijk, niet doorhebbend dat de horizontaal liggende brief hem helemaal uit het zicht ontnam voor wie van boven naar hem keek. "Ik ben Wattson!—" zijn moeder had hem verteld had het heel onbeleefd was om je niet eerst voor te stellen als je iemand aansprak, en hij wilde niet onbeleefd zijn, "—Weet jij waar het postkantoor is?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cerice
Admin
Cerice

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :
Good mythical morning. PurpleJewel


Good mythical morning. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good mythical morning.   Good mythical morning. Emptydi okt 13, 2015 3:25 pm


Good mythical morning.
Een gaap verduidelijkte het beeld dat de arme Mareep oververmoeid was, maar nu het leven van Tokai op gang kwam op het plaza was het haast onmogelijk om nog een oog dicht te doen. Daarom besloot ze maar met haar blik te volgen wat zich allemaal afspeelde. Echt veel registreerde ze niet, behalve dat ze de Pokémon er grotendeels vriendelijk uit vond zien. Misschien dat ze het binnenkort dan toch waagde om met iemand te praten en een huisje te fixen, maar niet nu. Nu wilde ze alleen maar slapen, zelfs als dat met haar ogen open moest.

Door haar vermoeide staat klikte het niet meteen dat een lopende brief wel heel vreemd was. Ze verbaasde zich alleen maar over het feit dat de brief steeds dichterbij kwam. Waarom had het haar uitgekozen om naartoe te gaan, net wanneer ze besloten had dat hier alleen liggen eigenlijk wel prettig was? Het werd niet veel beter toen de brief tegen haar begon te praten. Voor een paar tellen staarde ze suf uit haar oogjes naar het voorwerp. “Het postkantoor?” herhaalde ze zijn woorden. Waar zat het postkantoor hier in de buurt? Ze kon hem wel naar Kasai wijzen, maar om de reis naar de andere stad te maken was gevaarlijk en daar zou hij zeker vies van worden. Het was veel veiliger om op de post gedaan te worden en door een Pidgey of Pelliper meegedragen te worden. “Sorry, ik heb geen idee.” Het kwam niet eens door har vermoeidheid, maar doordat ze pas zo kort in Tokai woonde. “In Kasai zit het niet ver van de town square af, dus hier misschien niet ver van het plaza…” mompelde ze nog, haar blik rond laten glijdend, maar haar brein registreerde helaas de winkels die zich om haar heen bevonden niet.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Good mythical morning. Empty
BerichtOnderwerp: Re: Good mythical morning.   Good mythical morning. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Good mythical morning.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Kyushu :: Tokai :: Town Plaza-