Kyushu
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexZoekenLaatste afbeeldingen{Mission} Pretty in Mint Missionboard2RegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel
 

 {Mission} Pretty in Mint

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liz

Liz

Aantal berichten :
12

Level :
16

Pokébucks
30

Held Item :
-


{Mission} Pretty in Mint Empty
BerichtOnderwerp: {Mission} Pretty in Mint   {Mission} Pretty in Mint Emptydo sep 10, 2015 8:28 pm

Liz
Eerste missie, here I come! Dacht Liz toen ze weg liep van het missie-bord in Kasai. Ze had een mooie missie uitgezocht, hoewel ze niet precies wist wat de beloning van deze missie inhield. Het doel van de missie was om een "Minty Ribbon" te vinden voor een Pokémon die zichzelf Vivillon noemde. Is er eigenlijk wel een Pokémon-soort genaamd Vivillon? Vroeg de Snivy zich af. Ze schudde haar hoofd even en vertrok naar de Dungeon waar ze dat strike zou moeten vinden. Wie vraagt er nou iemand om een strikje te vinden? Zo duur zijn die dingen toch ook weer niet? Dacht Liz terwijl ze op weg was naar Cloud Mountain.

Bij de berg aangekomen was het even zoeken naar de ingang van de Dungeon, want óf Liz zelf was erg scheel geweest en had dus niet goed gekeken óf de opening naar de Dungeon was gewoon random verschenen terwijl zij niet oplette. Waarschijnlijk was het de eerste optie. Maar goed, ze was nu binnen en hoe moeilijk kon het zijn om zo'n simpel mintgroen strike te vinden in deze grote rotsachtige Dungeon? Liz probeerde goed rond te kijken terwijl ze liep, maar er was nergens een strik te vinden. Tot op een gegeven moment iets lichtgroens zag liggen op een steen. Daar is de strik! Ging er door Liz' hoofd en ze begon zo snel als haar kleine Snivy-beentjes het toelieten te rennen. Vlak voordat ze bij de steen was, struikelde ze over een lage omhoog stekende steen. Waarom overkwam dit nou net haar? Zij was toch de beste Pokémon in heel Kyushu? Misschien was het karma of zo... Gelukkig kwam ze er maar met een schrammetje of twee vanaf en toen ze bij het strikje was, kon ze het makkelijk van de steen afhalen. Het was alsof iemand het er speciaal voor haar had neergelegd... Maar daar dacht Liz niet echt bij na, ze pakte het strikje gewoon op en verliet vervolgens de Dungeon om het terug te brengen naar de Pokémon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cerice
Admin
Cerice

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :
{Mission} Pretty in Mint PurpleJewel


{Mission} Pretty in Mint Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Mission} Pretty in Mint   {Mission} Pretty in Mint Emptydo sep 10, 2015 10:00 pm


Warning! It's a Monster House!
Defeat all Pokémon to complete your mission!
Terug naar boven Ga naar beneden
Liz

Liz

Aantal berichten :
12

Level :
16

Pokébucks
30

Held Item :
-


{Mission} Pretty in Mint Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Mission} Pretty in Mint   {Mission} Pretty in Mint Emptyvr sep 11, 2015 11:54 am

Terwijl de Snivy op weg was naar de uitgang van de Dungeon, werd ze tegengehouden door een tweetal Pokemon. "Hey! Wat doen jullie? Zien jullie niet dat ik bezig ben?!" de Snivy klonk een beetje geïrriteerd, wat ze dus ook was. Toen een van de twee, een Cubone, haar aanviel met een Bone Club aanval schrok ze wel een beetje en wist ze eventjes niet wat ze moest doen. Hoe durfde hij de mooiste Pokemon uit heel Kyushu aan te vallen? Die is vast jaloers op mijn prachtige uiterlijk. Dacht Liz voordat ze een kleine groene wervelstorm van blaadjes op de Cubone af stuurde. Daarna kwam de Teddiursa op haar af met langere, gloeiende nagels aan haar handen. Deze Fury Swipes aanval raakten Liz, maar deden niet veel schade omdat de Teddiursa wat lager in level was dan de Snivy zelf. "Auw.." Het deed niet echt pijn, maar toch zei ze het zachtjes.
W.I.P. (kan het niet opslaan, want ik zit op een school-iPad, dus ik post de onafgemaakte post hier ^^")
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
{Mission} Pretty in Mint Empty
BerichtOnderwerp: Re: {Mission} Pretty in Mint   {Mission} Pretty in Mint Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Mission} Pretty in Mint
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Mission] Run Away
» Mission Board
» [Mission] The Judge
» [Mission] Lead the way
» [mission] Maybe I'm brainless.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Kyushu :: Cloud Mountain-