IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 Kyle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kyle

avatar

Aantal berichten :
10

Level :
14

Pokébucks
20

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Kyle   ma aug 31, 2015 10:04 pm

tales of another b r o k e n home
Name: Kyle
Pokémon species: Taillow
Type:
Age: 11 years
Gender: Male ♂
Residence: Kasai
Job: Explorer
Level: lvl. 14
Ability: Guts (Attack is increased by 50% when induced with a status)
Moves: Peck
Growl
Focus Energy
Quick Attack
Wing Attack

Looks: Kyle heeft een wat lichter gekleurd verendek dan een doorsnee Taillow, het gewoonlijke donkerblauwe verendek heeft bij hem een iets lichtere kleur. Hierdoor valt zijn rode borstje ook heel erg op, terwijl daar helemaal niets anders aan is. Qua grootte is hij wat aan de kleine kant, maar dit vergroot wel zijn snelheid en zorgt ervoor dat hij zich gemakkelijker door kleine ruimtes kan manoeuvreren. Zijn hoogte is rond de 25 centimeter en spanwijdte reikt rond de 80 centimeter.
Character: Het is niet voor niets dat Kyle voor deze weg heeft gekozen. Als explorer hoef je namelijk niet zoveel contact te hebben met andere pokemon. Deze taillow kon wel gezien worden als een eenling, maar hij heeft niet altijd behoefte aan eenzaamheid. Ergens heeft hij toch wel een sprankje van hoop dat hij nog zou kunnen functioneren in een team, aangezien hij zijn ontdekkingen graag wel met iemand zou willen delen.
Afgezien van dat is Kyle wel vriendelijk tegen iedereen, zolang ze zich maar niet te veel in zijn zaken wurmen. Tegen lol hebben zegt hij natuurlijk geen nee, maar meestal horen pokémon vervolgens een lange tijd niet van hem, omdat Kyle niet heel veel waarde hecht aan relaties met slechts 'kennissen'.

Tale: Deze taillow heeft zich al enige tijd genesteld in Kasai, nadat hij opgegroeid was in een gezin van twee ouders die hun kosten verdienden door middel van het helpen van verdwaalde pokemon in de gevaarlijke dungeons. Gelukkig werd Kyle niet per se gepusht om dezelfde richting qua carrière op te gaan, maar de toen nog jonge pokemon probeerde wel zijn best te doen om zijn ouders trots te maken. Zo deed hij een paar pogingen om in het stadje zelf een paar bewoners tot hulp te komen, maar waarschijnlijk sprak hij steeds de verkeerde personen aan en werd hij steeds weer wat vervelender weggesnauwd. Het zorgde ervoor dat de moed een beetje in zijn poten droop en uiteindelijk heeft hij het maar opgegeven.
Eerst wilde hij ook helemaal niet meer het pad volgen van zijn ouders, zelfs het uitpluizen van dungeons leek hem niets meer. Wat als hij dezelfde snauw kreeg elke keer als hij zijn reward op kwam eisen? Nee, dat wilde hij liever ontwijken, voor goed. Dus werkte Kyle een tijdje in een baantje voor het bezorgen van berries, naar pokemon die dit besteld hadden. Dit ging hem goed af, het was vermoeiend, maar hij kwam rond met wat hij verdiende.
Dit veranderde toen hij een drietal pokemon onder hevig applaus Kasai binnen zag komen. Kyle was net op weg naar zijn bezorgadres, toen hij de pokemon zag, met verschillende kostbare items in hun handen. De dorpelingen keken vol bewondering naar hen op en de drie genoten zichtbaar van hun faam. Er knapte toen iets in hem, want dit was het, dit wilde hij ook.
Niet veel later nam hij ontslag en begon hij in zijn eentje met het explorer-schap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Echo
Admin
avatar

Aantal berichten :
67

Level :
10

Pokébucks
370


BerichtOnderwerp: Re: Kyle   ma aug 31, 2015 10:06 pm

Character Accepted
You're off to the world of Pokémon!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kyle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Game related :: Pokémon Applications :: Explorers-