IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 Open - Sleeping on water.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zarhe

avatar

Aantal berichten :
22

Level :
13

Pokébucks
500

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Open - Sleeping on water.   ma aug 31, 2015 10:02 pm

     
Zarhe

The most awesome Spheal you will ever meet in your life!
Het was een luie dag voor Zarhe. Eén keer in de week had hij die gewoon nodig. Zo een dag waarop hij niks anders deed dan eten en slapen en het was een goede gewoonten van hem. Eerder die dag was hij nog appels aan het eten, maar nadien was hij op het strand in de schaduw in slaap gevallen. Wanneer hij zich had neergelegd was het water nog ver weg geweest, en hij had er helemaal niet over nagedacht dat het water nog zou stijgen. Zarhe had zelfs niet eens gemerkt dat zijn appels aan het wegdrijven waren om vervolgens mee weg te drijven wanneer dat het waterpeil hoog genoeg was. Zacht was hij aan het snurken terwijl hij vredig lag te slapen.
Langzaam aan was de pokémon verder weg aan het dobberen. Een geweldige zwemmer was hij daarbij niet. Hij kon het wel maar zijn kleine staart en veel te ronde lichaam zorgde er niet voor dat hij makkelijk boven bleef of zeer snel kon zwemmen. Zarhe had dan misschien geluk dat hij sliep en niet wakker was. Als hij wel wakker zou zijn kon het wel zijn dat hij begon te panikeren en dan zou alles mis lopen. Helder nadenken onder stress was niet één van zijn sterkste punten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chirp

avatar

Aantal berichten :
5

Level :
10

Pokébucks
10

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Re: Open - Sleeping on water.   ma aug 31, 2015 10:18 pm


Zag hij nou een appel voorbij drijven of had hij weer waanbeelden? De Totodile hoefde enkel een tweede appel te zien om vast te stellen dat hij niet gek was. Langer wachtte hij niet en direct sprong hij in het verfrissende water. Welke appel wilde nou niet in zijn buik beëindigen? Hap. Slik. Weg. Binnen enkele tellen waren de appels ‘plotseling’ verdwenen en likte hij tamelijk tevreden zijn tanden schoon. Het smaakte prima, dus moesten ze vers zijn. Spoedig dacht hij een derde appel zijn kant op te dobberen en een smakelijke grijns sierde zijn gezicht. Meer fruit? Daar zei hij geen ‘nee’ tegen. Zodoende zwom hij recht op de ronde schim af die zeker tweemaal zo groot was als een appel. Niet dat het hem doorschoot dat het weleens iets anders dan voedsel kon zijn door zijn omvang. Direct hapte hij erin, maar liet direct weer verschrikt los. Verrast staarde hij recht naar de schim wat een slapende Spheal leek te zijn. “Ugh,” kreunde hij vermoeid. Had hij letterlijk een Pokémon voor voedsel aan gezien? Geweldig. “Eh-Sorry!” sprak hij gehaast, maar voordat de ander woest wakker zou worden of met hem zou praten keerde hij al zijn rug naar de ander toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zarhe

avatar

Aantal berichten :
22

Level :
13

Pokébucks
500

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Re: Open - Sleeping on water.   ma aug 31, 2015 10:29 pm

     
Zarhe

The most awesome Spheal you will ever meet in your life!Slaapdronken keek hij naar het blauwe ding in zijn gezichtsveld. Iets had hem gebeten en hard. Nee, dat kon niet. Het was vast een droom. Net zoals het water waar hij in lag te drijven en de Totodile. ‘Hmmm,’ maakten hij van geluidje om nadien luid te geeuwen. De anderen zei ondertussen wat tegen hem. Waarom bood een droom zijn verontschuldigingen aan? Tenzij het geen droom was. Zarhe zijn ogen schoten meteen volldig open wanneer hij tot het besef kwam. Het water was echt. De beet was echt. En zijn voedsel was weg! ‘Watwatwat,’ zei hij wat gepanikeerd. Vanaf het moment dat hij tot het besef was gekomen bleef hij ook totaal niet meer drijven. Met zijn twee flippers - of voorpoten - was hij hevig aan het zwaaien terwijl hij zijn staart gebruikten om boven water te blijven. ‘Ow snap, haal me hier uit, nu! Meteen! Huphup!’ riep hij tegen de andere aan met paniek in zijn stem.
Ja hoor, en dat moest een Rescuer voorstellen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Open - Sleeping on water.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Open - Sleeping on water.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Kyushu :: Azure Cove-