IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 Remember our promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Makoto
Admin
avatar

Aantal berichten :
18

Level :
13

Pokébucks
30


BerichtOnderwerp: Remember our promise   zo aug 30, 2015 11:08 pm


[image]

Makoto


“Makoto?” vragend keek een kleine Pikachu in de donkerbruine ogen van een andere Pikachu, die zelfverzekerd naar zijn broertje staarde. “Hmmn?” reageerde de kleinste van de twee. “Wat wil jij later gaan doen als je groot bent?” vroeg de ander waardoor Makoto even verward achter zijn hoofd krabde. Vervolgens haalde hij zijn schouders op omdat hij tot nu toe nog niet had nagedacht over wat hij later wilde doen. Makoto keek naar zijn broer die een brede grijns rond zijn lippen had staan. “Ik heb er nog nooit echt over nagedacht, jij wel dan?” vroeg de Pikachu maar eigenlijk had hij dat niet eens hoeven vragen aan zijn broer, deze had allang besloten wat hij later wilde gaan doen waardoor Makoto zijn oren liet zakken. “Well als je het nog niet zeker weet waarom vormen wij dan geen Rescue team?” vroeg Minato ineens onverwachts waardoor de Pikachu opkeek en even nadacht. Het klonk wel als een cool idee, samen met zijn broer een team starten. Makoto glimlachte even kort naar Minato die vervolgens zijn poot naar hem uitstak die hij aannam. “Is dat dan afgesproken broer?” vroeg Minato met een grijns aan de kleine Pikachu die knikte en de poot van zijn broer beetpakte. “ Ja dat is afgesproken, broertje.”


Langzaam opende Makoto zijn zwarte kraalogen die wat vochtig waren door de tranen die over zijn wangen rolde. Snel veegde de Pikachu zijn ogen droog voor hij met een gedesorienteerde blik zijn omgeving in zich opnam. Azure Cove.. een plek dat vlak naast Kasai Town lag en een uitzicht op zee bood. Hij zat op het strand waar hij een paar seconden geleden had liggen slapen en liep daarom naar het golvende water dat tegen de vele rotsen sloeg. Ergens bij een rij rotsen was een beetje stilstaand water waar hij zich naar voren boog zodat hij zijn spiegelbeeld kon zien. Het straalde niet al teveel zelfvertrouwen uit maar ach ja. Waarom was hij ook alweer naar deze plek gekomen? Hij kon het zich niet helemaal herinneren maar het had iets te maken met het feit dat hij de belofte met zijn broer wilde nakomen en een Rescue team te starten. Maar hoe deed je zoiets? De Pikachu zuchtte even en schepte met zijn beide pootjes in het koele water dat hij in zijn gezicht gooide. Het voelde lekker koel aan waardoor hij zich minder ellendig voelde als eerst maar nog niet honderdprocent zeker van zijn zaak. “Minato.. wat moet ik nu doen?” mompelde Makoto tegen zijn spiegelbeeld en pakte hierbij zijn groene sjaal beet.

en Eliott
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliott

avatar

Aantal berichten :
35

Level :
20

Pokébucks
55

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Remember our promise   ma aug 31, 2015 12:41 am

Eliott snoof de frisse lucht van de zee op, genietend van dat vrije gevoel die hij erdoor kreeg. Nog nooit had hij een voet op een boot gezet, noch de drang gehad om daadwerkelijk een piraat te worden, maar toch had hij voor heel even het gevoel er één te zijn wanneer hij zich op de Azure Cove begaf. Sure, het was gevaarlijk op dit soort terreinen. Hij kon zomaar een Dungeon inlopen en de weg kwijtraken. Eliott wist echter beter dan dat; hij had namelijk al een portie van die gevaren gehad en was hoe dan ook altijd teruggekeerd naar zijn woonplek. Kasai lag niet ver bij Azure Cove vandaan en was daarom perfect geweest voor een relaxende wandeling. Waar hij normaal gesproken het gevaar opzocht door een crimineel in te rekenen, had hij er vandaag voor besloten om eens wat rust te nemen. Geld had hij al redelijk wat bij elkaar gespaard, dus daar hoefde hij zich voorlopig geen zorgen over te maken. Eten had hij deze week in ieder geval in overvloed.

De Mankey keek op toen hij het silhouet van een pokémon in de verte zag. De gele kleur die hij wist op te merken, deed hem sterk denken aan een Pikachu. Nieuwsgierig begaf hij zich richting de vreemdeling – alleen om erachter te komen dat het daadwerkelijk om die pokémon draaide. Eliott deed zodanig stappen dichterbij, dat hij de woorden opving die gesproken werden. Minato? Had hij het tegen iets in het water of mompelde die gek in zichzelf? Het aapje besloot er niet lang over na te denken en stapte zonder aarzelen op de vreemdeling af. “Yo!” groette hij, al was het meer een gewoonte dan echt uit beleefdheid. “Geen idee wie die Minato is, maar zo lopen pruilen heeft denk ik geen nut,” vervolgde hij kalmpjes verder, alsof hij net niet had staan afluisteren. Nee, dat deed hij niet. Dat deden alleen slechte pokémon en dat was hij niet. Eliott oogde voor een moment de groene sjaal die de Pikachu om zijn nek had, maar stelde er geen vragen over. Zo bijzonder was het immers niet voor pokémon om een accessoire te dragen. “Wat heeft jou hier gebracht?”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Makoto
Admin
avatar

Aantal berichten :
18

Level :
13

Pokébucks
30


BerichtOnderwerp: Re: Remember our promise   ma aug 31, 2015 9:00 pm


[image]

Makoto


Makoto keek bedenkelijk naar zijn spiegelbeeld terwijl hij terugdacht aan het laatste gesprek met zijn broer. Toen Minato nog leefde had hij weleens iets vertelt over Tokai dat dit dorp meer Rescuers had voortgebracht dan Kasai. Het was een gerucht maar wat er wel waar was dat Pokémon uit Kasai en Tokai elkaars vijanden waren dus dat zou een probleem zijn geweest voor de twee broers. Makoto hield zich graag afzijdig van de ruzie tussen de twee dorpen en wilde enkel zijn droom nagaan om een team te vormen. De Pikachu was hier zo mee bezig dat hij niet eens doorhad dat iemand iets riep dat vaag op een begroeting leek. Makoto maakte een sprongetje van schrik en keek verwilderd achter zich en merkte daar een Mankey op. “Geen idee wie die Minato is, maar zo lopen pruilen heeft denk ik geen nut,” zei de Mankey waarop de Pikachu een gezicht trok. Had hij hem staan afluisteren? Dat moest haast wel want niemand anders wist van zijn overleden broer. “Dat begrijp je toch niet,” mompelde Makoto onverstaanbaar waarbij hij zijn oren verder liet zakken, de blik vermijdend van de ander. De Pikachu liet een zucht ontsnappen uit zijn mond en keek omhoog naar de zon die fel scheen. Hij dacht terug aan de tijd toen hij hier met Minato vaak speelde en waar ze hun belofte hadden gemaakt. “Wat heeft jou hier gebracht?” vroeg de Mankey waar Makoto al bang voor was geweest dat die vraag zou komen. “I-ik kom mijn hoofd hier leeg maken,” reageerde de Pikachu terwijl hij even zijn ogen sloot toen er een frisse bries tegen zijn gezicht waaide.. en vervolgens zijn donkerbruine ogen nieuwsgierig op de Mankey wierp. “En jij?”_________________
little things make big things happen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eliott

avatar

Aantal berichten :
35

Level :
20

Pokébucks
55

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Remember our promise   ma aug 31, 2015 10:01 pm

Eliott keek fronsend naar de Pikachu toen deze wat begon te mompelen en zijn oren verder liet zakken. Well, dat was compleet het tegenovergestelde van wat hij gepland had. De Mankey wreef ongemakkelijk met zijn poot achter zijn hoofd, waarna hij een nieuw onderwerp besloot aan te knopen. Dit scheen al wat beter te gaan, maar Eliott vroeg zich af of het gesprek wel van harte werd voortgezet. “Ik? Ik kom hier altijd om te relaxen,” reageerde hij wat vrolijker dan de Pikachu. “Je zou kunnen zeggen dat ik om dezelfde rede hier ben, dus.” Of ze echt specifiek dezelfde rede hadden? Nope. Eliott was zich er al van bewust dat de gele muis iets had meegemaakt en dat waarschijnlijk probeerde te vergeten hier. Hij was naïef soms, maar niet dom. “Eliott,” vervolgde hij toen. Nieuwsgierig als hij was, koos hij ervoor om zich buiten de Pikachu zijn zaken te houden. Zijn goudgele ogen richtten zich nu ook op het water, hoewel hij zijn blik hooghield, in tegenstelling tot de vreemdeling. “Soms kom ik hierheen om advies te vragen. Meestal ga ik hier ook weer weg met een antwoord.” Yeah, Eliott had ook veel meegemaakt, al zag hij er misschien niet zo naar uit. Als wees kwam het echter vrij vaak voor dat je voor de leeuwen werd geworpen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Remember our promise   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Remember our promise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Kyushu :: Azure Cove-