IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 General Rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Makoto
Admin
avatar

Aantal berichten :
18

Level :
13

Pokébucks
30


BerichtOnderwerp: General Rules   zo mei 03, 2015 8:18 pm

General Rules
Please read!1. Het is, zoals vanzelfsprekend, niet toegestaan om andere leden uit te schelden of te beledigen. Probeer om alles 13+ te houden.

2. Vermijd spam. Onder spam wordt vooral dubbelposten en slow chatten, ook wel met een paar personen snel achter elkaar posten zodat er niemand tussen kan komen, verstaan, of het te vaak openen van nieuwe topics. Kijk daarom voor je een nieuw topic opent of er niet al een bestaand topic is. Verder beschikt dit forum over een Cbox; gebruik deze daarom als je merkt dat je aan het slow chatten bent.

3. Een andere soort van spam is het plaatsen van overbodig veel links naar andere sites. Als je een link naar je eigen forum wil plaatsen, doe dit dan op de hiervoor bestemde plaats. Verdere reclame is niet toegestaan. Het is uiteraard niet verboden om een link naar een andere site te plaatsen, zolang het maar niet als reclame dient.

4. Respecteer de andere leden. Buiten het feit dat je ze niet uit mag schelden, verwachten wij van onze leden dat ze respectvol met elkaar om gaan. Bedenk voor dat je iets gemeens zegt dat er een echt persoon aan de andere kant van de computer zit en dat je woorden wel degelijk effect op die persoon kunnen hebben. Pesten wordt niet getolereerd en zal dan ook gestraft worden.

5. Respecteer de staff. Wij proberen alles te doen om het naar jullie zin te maken, maar je moet niet vergeten dat wij ook gewoon mensen zijn. We proberen om alles zo snel mogelijk te regelen, maar dit zal natuurlijk lang niet altijd kunnen lukken.

6. De report button is er voor een reden. Gebruik hem dan ook als het nodig is.

7. Let op je gebruikersnaam: dit moet namelijk de naam van je personage zijn. Cijfers en tekens zijn niet toegestaan.

8. Meerdere accounts zijn toegestaan, zolang het maar niet uit de hand loopt.

9. Lees de uitleg goed door voordat je een vraag stelt. Een groot deel van de tijd zal je vraag hier al in worden beantwoord. Zo niet, dan is het altijd mogelijk om een vraag te stellen bij de Helpdesk, om het in de Cbox te vragen of om een beheerder of moderator een berichtje te sturen.

10. Je avatar moet een plaatje zijn van een Pokémon.   

11a. Je mag zelf kiezen wat je met je onderschrift doet, zolang hij maar niet te lang is en de pagina niet uitrekt. Als dit wel het geval is, zal hij in een spoiler worden gezet.

11b. Plaatjes neerzetten mag, maar zorg er hierbij ook weer voor dat ze de pagina niet uitrekken. Zet het plaatje in een spoiler, of plaats een link naar het plaatje als ze dit wel doet.

12. Het is toegestaan om in de ik-vorm te RPGen als dit fijner wordt gevonden. Probeer er echter wel voor te zorgen dat je schrijfstijl consistent is, dat is gemakkelijker voor de andere leden. Probeer er ook op te letten dat je één tijdsaanduiding aanhoudt; tegenwoordige tijd of verleden tijd.

13. Probeer niet te godmodden. Dit houdt in dat je het personage van iemand anders bespeelt, bijvoorbeeld door te zeggen dat een aanval geraakt heeft.  

14. Legendarische Pokémon bestaan in de Pokémon Mystery Dungeon wereld, maar ze komen vrijwel nooit voor in de RPG, met uitzonderingen van speciale verhaallijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
General Rules
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: GENERAL :: Game Rules-