IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 Not a thief.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cerice
Admin
avatar

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :


BerichtOnderwerp: Not a thief.   zo aug 30, 2015 2:29 pm


Not a thief.
Misschien was dit alles zo slecht nog niet. Goed, ze had inderdaad geen onderdak meer en ze kende de stad Tokai alleen bij naam, maar ze werd nu in elk geval niet meer raar aangekeken. Men leek zelfs een soort interesse in haar te hebben en ze werd zo nu en dan vrolijk begroet door een inwoner. De eerste paar keer had ze de ander verwonderd aan staan kijken, verbaasd door dit vriendelijke contact, maar de laatste keer had ze het zelfs gedurfd om een groet terug te doen. Ze kon niet zeggen dat ze zich op haar gemak voelde, maar het was een stuk aangenamer in Tokai dan ze van tevoren had verwacht.

Lichtelijk verdwaald kwam Cerice voorbij een gebouw waar heel groot ‘Inn’ op de voorkant geschreven was. Ze herinnerde zich de tavern van Kasai en voelde een rilling over haar rug gaan, maar bedacht zich al snel dat alles hier anders was. Waren de Pokémon in Tokai niet helpers? Dan wilden ze haar vast wel helpen aan een huisje om in te wonen. Natuurlijk zou ze zo snel mogelijk dingen gaan doen om het geld te verzamelen – waarvan stelen natuurlijk niet één was! Dat deed ze niet meer. Toch lette ze er op dat ze niet te dicht bij anderen kwam bij het betreden van de Inn.

Dit ging nog lastig worden. Ze probeerde Pokémon te ontwijken, maar wilde toch uiteindelijk met iemand praten over de mogelijkheden van het wonen in Tokai. Ondanks haar doel, kwam het niet in haar op om met een vreemde te gaan praten en nam ze gewoon plaats aan een leeg tafeltje. Een Buizel met een schort om kwam al snel naar de tafel toe en vroeg haar wat ze wilde drinken. “Oh, ik hoef niks, dank je wel.” De Buizel keek haar sceptisch aan en legde zijn poten over elkaar. “Sorry dame, maar het is niet de bedoeling dat je hier gaat zitten zonder iets te bestellen. We proberen hier een business te runnen.” Cerice liet haar kop hangen, maar knikte lichtjes. “Ik begrijp het. Ik ga al weg,” mompelde ze, waarna ze weer opstond en zich naar buiten begaf. Jammer dat ze geen succes had gehad daar, maar ze kon vast wel nog ergens anders met iemand praten… Ze wilde al doorlopen naar een volgende plek met veel Pokémon toen ze zich realiseerde dat ze iets had wat ze eerst nog niet had. Hoe was ze ooit aan dit glas drinken gekomen…?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keirin

avatar

Aantal berichten :
15

Level :
15

Pokébucks
40

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   ma aug 31, 2015 7:20 pm

Dat Keirin in Tokai was geboren, betekende nog niet dat ze het voor elkaar kon krijgen om binnen een korte tijd aan de andere kant van de stad kon komen. Ze had een ochtendwandeling gemaakt, maar was helemaal de tijd vergeten en stond nu dus aan de andere kant van Tokai. Om het allemaal nog erger te maken, had ze ondertussen erge dorst gekregen en had ze wel behoefte aan wat verfrissing. Gelukkig wist ze wel ongeveer waar een plaats was waar ze wat kon drinken en al snel kwam ze het plaatselijke café tegen, waar ze zonder enige aarzeling binnen ging. Zodra ze aan een tafeltje ging zitten, kwam er een Buizel met een schort naar haar toe om te vragen wat ze wilde drinken. “Water, graag,” antwoordde ze, waarop de Buizel knikte en naar de toog liep. Het duurde niet al te lang voordat hij weer terugkwam met een glas water in zijn voorpoten en het op het tafeltje zette. “Dankuwel,” zei Keirin opgelucht, terwijl ze wat Poké uit haar tas haalde en het juiste bedrag betaalde. Ze keek de Buizel nog even na en keek daarna weer naar haar glas water, klaar om een slok te nemen... Wacht, waar was het? De Blitzle keek verbaasd om zich heen, waarbij ze een Mareep het gebouw uit zag lopen. Mét een glas water. “Hé, wacht!” zei Keirin, waarna ze opstond en naar de Mareep toe draafde. Toen de wollige Pokémon eenmaal buiten was en stilstond, liep Keirin direct naar haar toe. Vreemd, waarom stond ze stil? Ze leek in elk geval niet te hebben gehoord wat Keirin had gezegd. “Eh, pardon, maar dat is mijn water,” zei ze, niet goed wetend hoe ze op de situatie moest reageren. “Mag ik het terug?”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerice
Admin
avatar

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   ma aug 31, 2015 10:14 pm


Not a thief.
Ze was zo verward. Dit glas water had ze niet gekregen. Niet van de Buizel, niet van iemand anders die ze gezien had. Ze had alleen de Buizel gesproken, dus het kon onmogelijk van iemand anders zijn. Het kon echter ook niet van haar zijn. Oh nee. Ze was toch niet haar oude gewoontes opnieuw aan het oppakken? Die had ze toch achter zich gelaten in Kasai? Bij de gedachte alleen al raakte ze bijna in paniek. De emoties waren zo overweldigend dat ze de eerste woorden van de Blitzle niet gehoord had. Cerice had zelfs nauwelijks door dat ze er stond, tot ze haar blik recht op de donkere Pokémon richtte. Met grote ogen keek ze haar aan en deed ze wat twijfelachtig een stap naar achteren. Of ze het terug mocht? Wat terug mocht? Waar ging dit over?! Waarom voelde ze zich zo betrapt?

Om antwoord te krijgen op haar vragen, moest ze eerst kalmeren. Cerice haalde diep adem en liet het toen allemaal weer los. Ja, waarschijnlijk had ze het glas water onderweg naar buiten gepakt. Dat was inderdaad een oude gewoonte – nou ja, ze kon het woord ‘oude’ schijnbaar wel weg laten. Deze Blitzle had het water besteld en kwam het nu terug halen. Dat was prima. Cerice had zich niet zo druk hoeven maken. Voorzichtig schoof ze het glas wat naar voren, als teken dat ze het teruggaf. “Sorry, het was niet mijn bedoeling.” Zou de Blitzle dit aan zien als een leugen? Veel Pokémon zouden haar er van beschuldigen dat ze met opzet het glas had gepakt, maar dat was echt niet het geval. De Mareep had gewoon een klein probleempje.

Met het glas terug bij de rechtmatige eigenaar (hoewel dat eigenlijk de Inn was, maar dat terzijde), maakte Cerice aanstalten om zich om te draaien en verder te lopen op zoek naar iemand om haar te helpen met een huisje. Ze realiseerde zich gelukkig niet op tijd dat ze, nu ze toch al een soort van gesprek had met deze elektrische zebra, ze net zo goed meteen kon vragen of die toevallig wist hoe ze aan een woning moest komen. “Ah! Eh, kan jij me misschien helpen met het vinden van een plek om te wonen?” Dat dit bij de meeste Pokémon geen vraag was die aan een wildvreemde gesteld werd, maakte haar verder niet uit.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keirin

avatar

Aantal berichten :
15

Level :
15

Pokébucks
40

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   di sep 08, 2015 1:27 pm

De Mareep leek wat in paniek te zijn en zette zelfs een stapje achteruit toen Keirin had gevraagd of ze het glas terug mocht. Ze had dan wel nog nooit een diefstal meegemaakt, maar dit leek haar helemaal niet de juiste reactie van een “dief”. Keirin besloot dus om maar even af te wachten, voordat ze de wollige Pokémon nog angstiger zou maken dan ze al was. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat de Mareep het glas voorzichtig naar haar toe schoof en zich excuseerde, waar ze ook nog aan toe voegde dat het niet haar bedoeling was. Hoewel Keirin blij was dat ze haar glas water weer terug had, keek ze de Pokémon wat verbaasd aan. “Wat bedoel je?” vroeg ze. Had ze het glas dan per ongeluk gepakt of iets in die richting? Ze zou het antwoord maar moeten afwachten. De vraag die de Blitzle echter terugkreeg verbaasde haar nog meer. “Een plek om te wonen?” herhaalde ze verrast. De Mareep leek namelijk maar een jaar of tien te zijn en meestal leefden die nog samen met hun ouders. “Vast wel, maar... heb je dan geen ouders?” vroeg ze, zich te laat beseffend dat het weleens een gevoelig onderwerp kon zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerice
Admin
avatar

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   vr sep 11, 2015 11:26 am


Not a thief.
Verwarring. Verwarring? Cerice raakte er zelf nog meer van in de war. Ze bedoelde dat het niet haar bedoeling was om het glas te pakken. Dat was wat ze had gezegd, toch? Oh nee, wat als ze zich had versproken. Natuurlijk begreep de ander haar dan niet! Zo te horen sprak ze wel dezelfde taal, dus dat moest het zijn geweest. “Ik ben geen dief,” legde ze uit, er zeker van dat deze uitleg wel duidelijk was en er dus geen reden meer was voor verwarring. Dat zou het ook aangenamer maken om over andere dingen te praten, zoals het vinden van een woning voor Cerice. Helaas leek de vraag nog meer verwarring op te roepen bij de Blitzle, want er kwam opnieuw een vraag terug. Dit was moeilijker dan ze dacht.

Ze wilde al een reactie geven toen er nóg een vraag kwam. Wat verbitterd liet ze haar blik zakken. De Blitzle had natuurlijk geen idee van haar verleden. Misschien was dat maar beter ook, anders dacht ze wel dat Cerice een dief was. Ze hief haar blik al snel weer op, wetend dat medelijden opwekken een stomme manier was om iemands vertrouwen te winnen, en sprak haar woorden uit alsof het niks bijzonders was. “Die hebben me verstoten, dus ga ik op mezelf wonen.” Ze wilde eigenlijk niet lang op de reden van haar besluit blijven hangen, al kon ze zich voorstellen dat de ander nu veel vragen door haar kop had rondspoken. “Het hoeft niet groot te zijn. Ik ben waarschijnlijk toch de hele dag aan het exploren.” Dan kon ze tenminste niks stelen van de dorpelingen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keirin

avatar

Aantal berichten :
15

Level :
15

Pokébucks
40

Held Item :
-


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   za okt 10, 2015 8:11 pm

De Mareep benadrukte nogmaals dat ze geen dief was, wat Keirin eigenlijk nog steeds wat verwarde. Ze had de wollige Pokémon nooit een dief genoemd, zeker niet omdat het alleen maar ging om een glaasje water, en ze was al helemaal niet van plan om haar zo te noemen toen de Mareep even naar de grond keek. Ze had het kunnen weten: het onderwerp “ouders” lag moeilijk. Gelukkig keek de ander al snel weer op en legde ze uit dat haar ouders haar hadden verstoten, wat ook meteen de reden was dat ze op zichzelf ging wonen. Keirin keek de ander verrast aan bij het horen hiervan, waarna ze zich even afvroeg waarom de Mareep dan verstoten was. Ze zag er helemaal niet uit als een slechte Pokémon, maar daar besloot Keirin maar niet naar te vragen. Daar had ze ook geen tijd voor, want de Mareep voegde nog toe dat de woning niet erg groot hoefde te zijn omdat ze toch de hele dag zou exploren. “Exploren?” herhaalde de Blitzle verrast, waarbij haar oren zich nieuwsgierig spitsten. “Je bent dus een Explorer?” vroeg ze enthousiast, waarbij ze meteen haar twijfels over de Mareep vergat. Ze kwam hier immers niet elke dag een jonge Explorer tegen, anders had ze al wel in een team gezeten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerice
Admin
avatar

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   di okt 13, 2015 11:32 am


Not a thief.
Haar woorden ontketenden een andere reactie dan ze eigenlijk op gehoopt had, maar het enthousiasme over haar gekozen levenswijze vond Cerice ook niet verkeerd. Ze durfde zelfs een trotse glimlach op te zetten. “Yep!” reageerde ze. Ze overwoog om er aan toe te voegen dat ze uit Kasai kwam en het in haar bloed zat, maar dat deed ze maar niet, wetend dat de twee dorpen nogal hevige meningsverschillen konden hebben. “Ik doe het nog niet zo lang, maar tot nu toe vind ik het wel heel leuk,” vertelde ze vervolgens. “En ik moet ergens mijn geld mee verdienen…” Ze kon ook een baan in het dorp zoeken, maar met haar excentrieke eigenschap was dat misschien niet zo’n slim idee. Dat was echter niet waarom ze voor het Explorer leven gekozen had. Ze vond het gewoon heel leuk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Not a thief.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not a thief.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Kyushu :: Tokai :: Tokai Inn-