IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Welcome!

Welkom op Kyushu, de gloednieuwe Pokémon Mystery Dungeon RPG! Begin aan je eigen avontuur als Rescuer, Explorer of Rogue! Start je eigen Team, koop een eigen guild, kies een kant in de rivaliteit tussen de twee steden, of kies simpelweg voor jezelf! Waar je ook voor mag kiezen, wij hopen je snel terug te zien in de RPG!
Awards!

Member of the Month:


Team of the Month:
Staff!


Cbox!

Affiliates! Nederlandse RpgSites Overzicht Pokévana Top 100

Deel | 
 

 Makoto

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Makoto
Admin
avatar

Aantal berichten :
18

Level :
13

Pokébucks
30


BerichtOnderwerp: Makoto   zo aug 30, 2015 12:03 am

Makoto sheet

[image]

MakotoNaam: Makoto
Bijnaam: Mako
Pokémon soort: Pikachu
Type:
Leeftijd: 9
Geslacht: Male ♂
Woonplaats: Kasai

Familie:
Tweelingbroer || Minato (Pikachu) R.i.p
Vader || Daisuke (Raichu)
Moeder || Sakura (Pikachu)
Zusje || Haruki  (Pichu)
Job: Rescuer
Level: 13
Aanvallen: Thundershock || Quick Attack || Electro Ball ||  Tail Whip || Growl || *Volt Tackle ||* Thunderpunch.
Uiterlijk: Makoto is voor zijn soort een erg kleine Pikachu met een gedrongen bouw. Hij heeft korte pootjes en vrij bolle wangen die groter lijken door zijn postuur, zijn vacht is net als elke andere Pikachu geel maar iets lichter dan normaal, zijn zwarte kraalogen steken hierbij mooi af. Bijna altijd draagt de gele Pokémon een groene sjaal om zijn nek.
Karakter: Makoto is zelf erg verlegen waardoor hij vaak de neiging heeft om niet geheel uit zijn woorden te komen. Hij is erg schrikachtig waardoor hij altijd een heftige schrik reactie kan hebben wanneer hij iets niet verwacht, daarbij is hij erg onzeker maar dit kan soms helemaal ineens omslaan. Op sommige momenten als hij zich niet ellendig voelt en iemand heeft zijn hulp nodig dan veranderd hij van een onzekere Pikachu in een Pikachu die zonder na te denken het gevaar induikt om die gene te helpen. Makoto is in het algemeen geen Pokémon die altijd negatief is, hij neemt de dingen die hij wilt erg serieus en werkt dan ook net als ieder ander, erg hard om zijn doel te kunnen bereiken, daarbij is hij ook erg loyaal naar zijn vrienden toe die hij voor geen goud in de steek zou laten.
Geschiedenis:
Makoto is opgegroeid in Kasai Town in een groot gezin, met onder wie zijn tweelingbroer en kleine zusje en hun ouders. Het  was in het eerste opzicht een normaal gezinnetje waar de vader hard werkte  om het gezin te kunnen onderhouden terwijl zijn vrouw voor hun kinderen zorgde. Het was niet makkelijk voor de moeder om twee hyperactieve Pichu in het gareel te houden die van hot naar her gingen. Tot op het punt dat de oudere van de twee broers begonnen te evolueren in Pikachu zodat hun vader kon testen of zijn oudste zoon een van de sterkste aanvallen had die een Pikachu kon gebruiken; namelijk Volt Tackle. Wat hij precies wilde wist niemand maar het was gebruikelijk om in deze familie deze aanval aan hun nakomelingen door te geven anders kon je niet ver komen volgens de Raichu.  Toen bleek dat Minato deze aanval niet kon, vestigde Daisuke zijn hoop op Makoto maar deze was als de dood voor zijn vader en verstopte zich altijd voor de Raichu. Hij kon het beter vinden met zijn moeder dan met zijn vader, die best opdringerig was.

Makoto wist opeen gegeven moment dat hij deze aanval kon maar toen hij er achter kwam wat voor een schade de aanval kon aanrichten, zwoor hij Volt Tackle nooit meer te gebruiken. Hij bande de herinnering uit en probeerde zijn andere aanval die hij van zijn moeder had geërfd te verbeteren. Thunderpunch. Deze was minder verwoestend dan Volt Tackle en de Pikachu voelde zich hier prettiger bij. Tot hij op een dag in de problemen kwam toen hij met Minato het dorp verliet om te gaan trainen. Het ging goed tot de twee op een gegeven moment het Chaos Field bereikte en de steile bergen opklommen.. het ging mis toen Minato opeens uitgleed en van een paar meter naar beneden viel. Makoto probeerde zijn broer nog bij zijn poot te pakken maar deze glipte hem tussen zijn vingers waardoor de Pikachu alsnog naar beneden tuimelde. Ze hadden elkaar de avond ervoor beloofd om samen een Rescue team te starten maar.. dat ging nu wel even heel anders dan gepland. Minato overleed ter plekke toen Makoto uiteindelijk zijn broer had weten te vinden. Nog nooit had de jonge Pikachu zich zo rot gevoeld als op dit moment, eigenlijk had hij nog nooit gehuild om iets. Voor zijn ouders was dit ook een zware klap waarop zijn vader zijn middelste zoon de schuld gaf waardoor Makoto dit begon te geloven. Het was zijn schuld dat Minato dood was.

Makoto zat na het begraven van zijn broer vaak aan zijn graf. Echter wilde de Pikachu niet langer terugdenken aan deze gebeurtenis en besloot uiteindelijk om de droom van zijn tweelingbroer waarheid te maken, hij knoopte de groene sjaal, die van Minato was geweest, om zijn nek heen. Hij ging een rescue team starten en probeerde ondanks zijn angst voor kliffen zijn reis door Kyushu starten.
Extra;

-Makoto kent dus Volt Tackle als Eggmove maar gebruikt het nooit tenzij het echt nodig is.

-Makoto heeft een erge vorm van hoogtevrees waardoor hij flauw kan vallen of helemaal in paniek kan raken.

-Hij is nog altijd niet over de dood van zijn tweelingbroer heen dat nog maar kortgeleden is gebeurt.

-Makoto heeft een hekel aan zijn vader.
Laatst aangepast door Makoto op do sep 03, 2015 10:36 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cerice
Admin
avatar

Aantal berichten :
75

Level :
10

Pokébucks
630

Held Item :


BerichtOnderwerp: Re: Makoto   zo aug 30, 2015 12:38 am

Character Accepted
You're off to the world of Pokémon!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Makoto
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kyushu :: Game related :: Pokémon Applications :: Rescuers-